Jenter 15 vant Pirates cup!

Helt på tampen av sesongen tok vi turen til Fredrisktad for å spille St Croix Pirates cup. Vi var litt få spillere, men fikk med oss fire av våre gode venner i Ull/Kisa og stilte opp. Gruppa var ganske liten, motstanderne var de to Østfold-lagene Sarpsborg og Oshaug. Det ble derfor mange oppgjør mot de samme lagene. Laget vårt viste tydelig hvem som var best, med 3-0 over Sarpsborg og 9-0 over Oshaug i de to første kampene. Runde to i gruppespillet slapp vi motstanderne litt tettere innpå, med 2-0 mot Sarpsborg, og 5-2 mot Oshaug. Dette ble de siste målene vi slapp inn, i finalen mot Sarpsborg styrte vi inn til 3-0.

Det smakte veldig bra å avslutte sesongen med pokal og fire smultringer!

Østensjø J15 med forsterkning fra Ull/Kisa vant St Croix Pirates cup 2023