Referat Old Boys mot GIF

Østensjø/Dverg -Gjeleråsen 5-1 (1-0,3-0,2-1)

Gamlegutta skulle følge opp seieren fra onsdag.
Alderen viste seg tidlig da Are måtte gi seg etter oppvarmingen og Farid kun spilte de siste 20…

Vi starter med å la gjestene få et par sjanser, men Atle redder ethvert forsøk, så samler de kortvokste seg og vi overtar mer og mer.
To minutter før pausesignalet spiller Henrik en tversoverpasning til unge Jivheim.
Bjørnen lader børsa og setter inn 1-0 helt oppe i vinkelen.
Etter dette ble Thor og Anders litt forvirret. Gutter, når dere bytter med hverandre kan ikke begge spille samtidig.. vi avsluttet med andre ord perioden med en kortvokst mindre på banen.

I pausen får Kenneth høre at han ikke har løpt nok. Det finner han seg ikke i og bruker kun 40 sekunder på å sette ballen i krysset, assistent var det Selman som sto for.
Kun 23 sekunder senere sendes det en lang ball fremover, GIF-keeper og en back kolliderer og Bjørnen er våken framme og setter ballen i det tomme målet.
Nå skjer det mye for sekunder senere slås det en lang ball fra gjestene. Selman tar sats, vinner duellen og header nydelig… Jaja, nå er ikke det lov i innebandy da så Selman får hvile beina i to minutter
Midtveis i perioden skjer en merkelig situasjon. Henrik spiller en “ferdigscoret” pasning til Kjetil som lomper ballen fra 27,5 meter. Foran mål forstyrrer Anders2 godt, så ballen går faktisk rett i kassa…..

3. Periode og Anders finner Bjørn, som setter nok en pinne og dermed blir hattrick-helt for dagen.
Vi skaper sjanse på sjanse etter dette. Kenneth, Thor og Kjetil prøver seg. Henrik får en flott pasning, men setter den i stolpen.
Like etter får Farid to sjanser på tilnærmet blank kasse, men nyforelsket som han er får han ikke stokket kølle eller kropp
Det begynner å nærme seg full tid, og 5-0 ser jo ut som en w.o.-seier.
Vi tar ansvar og lar en motspiller stå helt alene tre meter foran eget bur. Atle slapp derfor å holde nullen og kampen ebber ut med 5-1seier.
Moro gutta!
De gamle er eldst……

G15-lagets 2 første seriekamper denne sesongen

Da kom endelig seriekamp for G15-laget vårt.

Lørdag 14. november møtte de Ellingsrud i Ellingsrudhallen.

Resultat: 01-08 (0-1, 0-1,1-6).

I denne kampen spilte følgende spillere: Christian Ahlfors, Sander Thomasrud, Sebastian Wike, Henrik Solli, Vegard Jacobsen, Sebastian G. Staalesen, Kristian Jensen (k), Senthi Indrakumar, Oskar Borgen, Emil Borgen og Fredrik M. Frafjord (keeper).

I denne kampen scoret Sebastian G. Staalesen sitt første mål i kamp. Gratulerer.

Søndag 15. november møtte de Gjerdrum i Bøler flerbrukshall.

Resultat: 10.03 (02-01, 04-01, 04-01)

I denne kampen spilte følgende spillere: Fredrik M. Frafjord, Christian Ahlfors, Henrik Solli, Thomas H. Rasmussen, Simen Solli, Vegard Jacobsen, Sebastian G. Staalesen, Kristian Jensen (k), Senthi Indrakumar, Oskar Borgen, Emil Borgen, Alexander Andresen og Siv Ingeborg N. Evensen (keeper).

I denne kampen scoret Senthi sitt første mål i kamp. Gratulerer

Veldig mye bra innebandy i begge kampene. Så hvis dette laget fortsetter å spille spesielt som de viste i kampen mot Gjerdrum, så skal det ikke være lett for lagets motstandere resten av sesongen.

I begge disse 2 kampene var vi heldige med dommerne. Det er alltid lett å være både spillere og trenere/ledere nå dommerne har slik kvalitet, kompetanse og god ve

iledning. Så takk til Bjørn Rønningen og Snorre Korrell (lørdagens kamp) og Inge Haug  og Snorre Korrell (søndagens kamp).

Resultater fra kampene helgen 7. og 8. november

2En helg er over med kamper for flere av klubbens lag.
Lørdag 7. november spilte både J14 og G12 kamper.
G12-laget klarte nok en seier (har nå 2 seire og et tap i serien), med et målfattig 1.periode så vinner våre gutter 2.periode og spiller uavgjort i 3. periode. Gledelig at det nå har blitt så mange spillere på dette laget at selv om flere ikke kunne denne kampen så har vi bra antall spillere i kampene.
2.lag Damer møtte Løkka. Laget spilte seg opp utover i kampen og viste til tiden bra laginnsats. Og lagspillet blir bedre og bedre. Løkka stiller med et rent ungdomslag i forhold til våre damers snittalder. Vi stilte i denne kampen med kun 2 spillere som ikke er Old Girls.

Søndag 8. november var det kamper for flere lag i Bøler flerbrukshall.
J12-jentene hadde 2 kamper mot henholdsvis Sagene og Sveiva. I begge disse 2 kampene viser våre jenter fremgang selv om det poengtap i begge kampene.
J14-laget vårt består av en blanding av jenter født i 2001, 2002 og 2004. Vi prøver å ha med en rekke (5-er) med 2004-jenter i J14-kampene. Selv om våre jenter ikke får inn skudd i motstanders mål så registrer trener en fremgang hos spillerne.
Etter at jentene var ferdige med sine kamper så var det herrespillernes tur. 1.laget møtte Korsvoll og viste mye bra spill og fremgang fra kampene hittil i sesong. Så hvis laget/spillerne bygger videre så vil seier komme snart. Vårt lag klart å gjennomføre 2 undertalspill uten å slippe inn mål.
2.laget møtte VIF 3. og vårt lag leder mesteparten av kampen. Utligning kommer 17:22 i 3.periode.