J17 er Norgesmestere!

Østensjø J17 er Norgesmestere 2022!

Østensjø Jenter 17 skrev klubbhistorie 22.mai 2022, da de ble det første av våre lag til å vinne et norgesmesterskap!

De møtte Sveiva i finalen i Sarpsborghallen, og det ble en uhyre spennende kamp. Sveiva fikk oss på hælene med 3-0 i løpet av det første kvarteret, og det så stygt ut. Heldigvis våknet Østensjø-jentene i slutten av første periode, og reduserte slik at vi gikk til pause på 3-1.

Andre periode var Østensjø sin, da vi satte tonen ved å kneppe ned Sveivas ledelse etter bare 15 sekunder. En scoring til midt i perioden sørget for at sisteperioden startet med uavgjort.

Sveiva ville ikke gi opp, og tok tilbake ledelsen etter fire minutter, men deretter var Østensjø-buret stengt resten av kampen. Først 4-4 etter sju minutter, og deretter gikk Østensjø i ledelsen med 5-4 da det gjensto ni minutter av kampen.

Den siste halve perioden kjempet begge lagene knallhardt for å vinne, men til tross for seks skudd på mål klarte ikke Sveiva å trenge gjennom. Kampen endte med seier 5-4, og våre jenter kunne løfte pokalen i været!