G12-lagets utvikling, både sportslig og antall spillere

Med stolthet som trener for G12-laget så opplever jeg en fin utvikling av laget. Og at flere spillere påtar seg uvante plasser på laget og gjør sitt beste. Laget har nå med seg 2 spillere født i 2005 som bidrar. Selvfølgelig også gledelig at laget nå består av hele 16 spillere (inkl.2 født i 2005). Første seriekamp denne sesongen var stilte laget med 6 utespillere. Hvis alle spillerne kommer til kamp har laget da nok til hele 3 stk. 5-ere.

Jobber nå ut ifra mye av de samme prinsippene og systemet som både G13 og G15 lagene trener for å kunne beherske. På denne måten så bidras det til felles opplæring og utvikling av klubbens gutter.

Ukas profil – Carl-Otto Evensen

CO

Carl-Otto Evensen

Jeg har aldri spilt innebandy selv.

Har holdt på med innebandy siden 1995 og da som trener for nystartet guttelag i Tunet.

Har i de vel 20 årene med innebandy hatt følgende verv/funksjoner:

For klubber:

*bygget opp Tunet fra 3 seniorlag til å ha lag for begge kjønn og alle aldre.

*arrangementsansvarlig for Tunet IBK i mange sesonger

*startet opp innebandyen i Fagerstrand IF

*medlems av driftsstyret for Bakkeløkka flerbrukshall som leder fra Fagerstrand IF

*bidratt til å bygge opp jentelagene i Sveiva IB

*startet opp innebandy i Bøler IF som etter 1 år gikk inn i Østensjø/Dverg IBK

For kretsen/regionen:

*leder for kretsen i flere perioder

*kretslagstrener for flere aldersgrupper og for lag både fra Oslo og fra Akershus

*hovedansvarlig for gjennomføringen av kretslagsturnering

*leder og medlem av ungdoms- og utviklingskomiteen

*dommer og veleider for nye dommere

*bistått treningssamlinger for skoler og skolelag

For Norges Bandyforbund:

*leder for valgkomiteen både for Seksjon Innebandy og for Forbundet

*ansvarlig for inspirasjonssamlinger flere steder på Sørlandet, Vestlandet og Trøndelag

*hovedansvarlig for gjennomføringen av NM for begge kjønn og aldersgrupper

*varamedlem i seksjonsstyret *medlem av og leder for Utviklingskomiteen *leder for og innitsiativtaker for U19-landslag Østensjø/Dverg IBK *startet opp innebandy på AKS ved Bøler skole og Nøklevann skole for jenter 2004-2055. *hadde med jentelag fra disse 2 skolene i minirunder før Bøler IF Innebandy ble etablert

Har mottatt hedersbevis både fra Norges Bandyforbund og fra Oslo Bandyregion.

Kampresultater forG12, G13 og G15 lagene helgen 23. og 24. januar

Helgen startet opp med seriekamp-laget mot Strømmen på søndagen. Nok en kamp med seier. Sluttresultatet ble 10-09 til våre gutter.

I Bøler flerbrukshall på søndagen så seiret begge våre yngre guttelag, G12 (07-05) og G15 (09-02). G15-laget møter Drøbak/Frogn som ligger foran vårt lag på tabellen. Denne kampen fungerer laget som et lag i stort sett hele kampen + at når keeper Siv Ingeborg redder de fleste skuddene så var det tydelig at lagets mostander ble mer og mer frustrerte og våre gutter opplevde flere ganger litt røft spill. Våre gutter fungerer bedre og bedre som lag, og laget vinner alle 3 periodene.

G12-laget spilte før G15-laget og da mot BMIL. Første periode starter opp med stillingen 0-2, altså ledelse til BMIL. Laget viser mye bra lagspill og etter 2 scoringer i 2.periode så avslutter de kampens 3.periode med 5-3. og seier 7-5.

Regionscupkamp for G13 mot Fet

En spent gjeng med gutter dro 9. januar til Fethallen for å spille regionscup mot Fet. Vå re gutter scoret første mål, men så scoret Fet 2 slik at første periode endte med 2-1 til Fet. Det er tydelig at det hjalp med pause for i 2. periode så scoret våre gutter 4 mål og Fet 1 mål. I 3.periode så scoret begge lag 1 mål hver, slik at sluttstillingen ble 04-06. Seier til våre gutter. Neste motstander i regionscupen ble Tunet. Grunnet ikke plass i Bøler flerbrukshall ble denne kampen satt opp Haugerudhallen 23. januar. Første periode endte med 3-0 ledelse til Tunet. Det er tydelig at respekten for “storebror” ble lagt igjen i garderoben i pausen. Spillemessig så viser våre gutter at de kan spille innebandy. 2. periodes resultat ble 1-1. Siste periode endt med 4-0 til våre gutter og siste scoringen kom når det var igjen 14 sekunder, Da ble sluttresultatet 5-4 til våre gutter. Vi er spendte3 på hvilket lag/klubb laget skal møte i neste runde a regionscupen.

Nok et hederlig/kjedelig tap for Herrer1…

GIF2 – Østensjø/Dverg 6-4(2-1,1-1,3-2)

Nok et hederlig/kjedelig tap…..

Kampen starter jevnt med sjanser til begge lag. Dessverre er det hjemmelaget som setter den første i kassa. Minuttet senere får vi straffe. Andreas lykkes ikke, men revansjerer seg rett etter ved å sette inn utligningen i Powerplay, assistert av Jørgen. GIF rekker å sette inn 2-1 på et langskudd før pause. En god periode av oss hvor vi skaper de fleste sjansene, men vi er «som vanlig» ikke effektive nok. Stengene er vi gode til å treffe, men det hjelper så lite.

2.periode har så vidt startet da GIF øker sin ledelse. Om vi har slappet for godt av i garderoben vites ikke, men det føles i hvert fall unødvendig å gi bort en ny i mot. Vi fortsetter heldigvis det gode spillet etter dette og midtveis i kampen er sensasjonen et faktum. På et flott tversoverpass fra Andreas scorer Henrik på et langskudd! Vi fortsetter å produsere sjanser, men ballen vil ikke inn. Rett før pause leverer Atle en kanonredning, så spenning lever før siste periode.

3.periode og nok en gang lar vi de grønne score først. Relativt upresset får de sette ballen i kassa fra kort hold. Vi svarer umiddelbart. Julius spiller en fin pasning til Kjetil som setter den langs bakken fra skrått hold. Vi prøver og prøver, men ballen vil ikke inn etter dette. Ting ser mørkt ut når Jørgen takler en motspiller over vantet, men vi leverer et mesterlig undertall. Med 5 minutter igjen på klokka gjør vi om på rekkene og går ned til 9 mann. Dessverre er det GIF som scorer 2 ganger når vi risikerer i et forsøk på å få utligningen. 34 sekunder før slutt fastsetter Julius sluttresultat til 4-6 fra kloss hold, assist Jørgen.

En kamp hvor vi har like mange, om ikke flere sjanser enn hjemmelaget. Vi får ta med oss dette og satse på at det vipper vår vei neste gang…..