Østensjø innebandy J12-lag på cup i Sverige ( av Sofia Storchi )

Østensjø innebandy J12-lag har vært på cup. Vi dro på fredag og kom hjem på søndag.

Fredag – dag 1
Laget vårt er delt i to siden vi er så mange. Jeg var med på svart lag og vi spilte ikke denne dagen. Hvitt lag spilte, og vi heiet. Det er utrolig hyggelig å være her som et lag sammen. Vi er alle venner, og heier alltid på hverandre. I dag heiet vi så mye at mange nesten mistet stemmen helt! Vi har laget en heiasang, som vi bare kaller nasjonalsangen. Banneret vårt var også på plass i hallen. God innsats fra sidelinja, men ikke minst på banen!

Lørdag – dag 2
Det ble en lang dag, og begge lagene spilte mange kamper. Og det til sent på kvelden. Mitt lag tapte alle kampene i dag, men spilte veldig bra. Hvitt lag fikk det uavgjort på begge kampene sine. Det var lærerikt å spille i Sverige, for det er så flinke lag her. Vi har kost oss masse!
Maten var ikke så god, og ikke alle spiste veldig mye, men da hadde vi mer plass i magen til godteri. Vi er slitne på kvelden, men får alltid tid til «litt» godteri. Noen hadde kjøpt opp til en kilo til sammen med godteri. Men det er vel sånn det blir på cup. Det er lett å slå seg løs. Vi koser oss veldig om kvelden, sammen. Alle er fornøyde med innsatsen i dag, og gleder seg til en ny dag sammen i morgen.

Søndag – dag 3
I dag snakket trener Anne med hele laget og foreldre. Det er kjempe fint å høre tilbakemeldinger fra Anne, etter å ha hatt henne som trener en god stund nå. Det var tydelig at hun var fornøyd. Det var også vi som spiller. Anne spurte oss om hvorfor vi spiller innebandy, og veldig mange rakk opp hånden. Det var mange gode grunner til dette, og blant dem at det er gøy å spille sammen som et lag. Begge lag fikk en veldig bra siste kamp, og heiagjengen var på plass. Til slutt dro vi alle hjem med et stort smil om munnen.

Sofia Storchi fra J12

Sesongens siste OB-kamp unnagjort

Østensjø/Dverg – BV/H 6-6(2-1,4-3,0-2)

Vi stiller mannsterke opp for årets siste kamp.

Dessverre så det ikke ut som vi hadde fått med oss at kampen hadde begynt, for etter 11 sekunder lå vi under 0-1….

Heldigvis lar vi oss ikke stresse. De kortvokste rundspiller til tider bortelaget, og etter 11 minutter plasserer Good Old Nilsen ballen sikkert i hjørnet, assistert av Bård. Vi holder trykket og minuttet etter sender Bjørn ballen foran kassa og der kommer en uheldig back fra de grønnkledde og løper ballen i eget mål. (Sorry Bjørn, men den er registret som et selvmål ). Helt mot slutten av perioden blir de kortvokste fra Østensjø litt for ivrige og sender alle mann i angrep. Dette gjør vi så klart for at Atle skal få briljere med en herlig redning før hese-Fredrik lyder.

 

2.periode og vi holder litt lenger enn i første….

55 sekunder går det før Anders sender vår gode venn fra Bærum over vantet. Bortelaget utnytter overfallet og vi er igjen likt i målprotokollen. Så følger 7 magiske minutter….

Andre starter ballet med å sette inn 3-2, assistent sto Henrik for. Deretter gjør Kenneth alt selv. Finsk sisu får ballen på egenhånd banehalvdel og forserer enkelt forbi to bønder. Dette følger han opp med å sette ballen enkelt og iskaldt til høyre for keeper….

Så kommer dagens lekkerbisken. Ballen går fra kortvokst til kortvokst og det hele ender med at Kenneth setter den fra 50 cm etter en strålende pasning fra Ole Brum.  Vi holder trykket og Tom-Erik smeller inn vårt 6. for dagen, assister av Anders.

Resten av kampen lar vi gå i glemmeboka. Nevner kun at vi drar på oss tre utvisninger og at Atle gjør en super-redning på et skudd som skifter retning rett før slutt.

De kortvokste stilte med følgende spillere: Atle, Henrik, Ole Brum, Nilsen, Farern, Tom-Erik, Are, Kennetho, Anders b.s., Bård, Espen og Andre

Vi lar Nilsens vise ord oppsummere det hele. “Gutta, vi er ubeseira i sluttspillet”