Poeng til G15 mot Tunet i Høyenhallen

Etter å ha røket mot Nittedal i semifinalen i Regionscupen tok G15 lørdag 11. mars sitt første poeng mot Tunet i seien. I november ble det tap 5-13. Nå er styrkeforholdet et helt annet.

Etter å ha tatt steget opp fra 1. divisjon til elite denne sesongen har det resultatmessig vært tungt. Laget har imidlertid gjennom sesongen gradvis nærmet seg de andre lagene med bra oppmøte og høy kvalitet på treningene.

Forrige helg røyk man 2-3 mot Greåker etter å ha ledet 2-1 til det var igjen 4 minutter.Allerede da lå det poeng i lufta. Denne helgen ble det endelig poeng og 4-4 mot Tunet. Gutta kunne feire selv om man også denne gang hadde 3 poeng langt nede
i lomma med en 4-2 ledelse og kun 5 minutter igjen på klokka.

Noah Urseth Henriksen fant nettet to ganger fra sin posisjon bak i banen, og Martin Haugen og Andreas Storchi Høgåsen bidro med to fine scoringer

Best på Østensjø denne lørdagen var keeper Kasper Øygarden Malde.

Søndag 19. mars klokka 1030 venter Tunet på nytt, denne gang i Bølerhallen. Da er 1 poeng 2 for lite!

Gutter 14 i Mölndals UngdomsCup

Etter flere forsøk på å dra til Sverige og på å delta i Mölndals UngdomsCup, ble det endelig tur til Gøteborg. I tillegg til å møte svenske lag, var sosialt samvær det viktigste denne helgen.

Østensjø scorer første mål i finalen

I gruppespillet på lørdag ble hjemmelaget Mölndals IBF og IBK Lidköping for sterke, mens Trosa Edanö IBF ble slått med 3-2 i en tøff og jevn kamp. Tre kamper mot god motstand gav en tredjeplass i gruppespillet og B-sluttspill ventet på søndagen. Høyt balltempo og tøffe dueller var noe vi fikk kjenne på uten at nivået skremte oss.

På søndagen ventet Överby IBK fra Strömstad i semifinalen i B-sluttspillet. Den første omgangen mot Överby IBK var den svakeste vi presterte denne helgen, og vi lå under med 0-2 halvveis. Mye folk på tribunen og ivrige heiarop fra et annet svensk lag gjorde at vi stresset og gjorde mange feil med ballen i laget. Da vinner man ikke innebandykamper! I den andre omgangen løftet vi imidlertid presshøyden og jaktet reduseringer, og til slutt utlikning til 4-4 kort rett før full tid. I sudden death fikk Ahmet Aydin f. 2008 æren av å sende gutta til finalen og utløse heftige jubelscener og feiring. Imponerende av gutta å kjempe seg tilbake og snu kampen!

I finalen ventet Trosa Edanö IBF som vi hadde slått 3-2 i gruppespillet. I en tett og jevn finale spiller vi kanskje vår beste kamp, og det føltes bittert at svenskene får vippe kampen i sin favør med en 4-3 scoring rett før full tid.

Uansett en lærerik tur for alle gutta, som viser at det ikke er umulig å slå lag fra Sverige.  Vi trenere mener man skal lete lenge etter en hyggeligere og bedre gjeng å ha med på tur. Takk til støtteapparat og ikke minst tilreisende supportere fra bydel Østensjø!

Østensjø Gutter 07 på MUC 2022